Våra dipper smakar mycket – På riktigt
Det här är dipp med attityd
Blanda med gräddfil – sen är det bara att smaka och njuta.
Framtagen av kockar som har smakat – ändrat – smakat – ändrat – repeat – tills varje smak satt precis som vi ville ha den. Resultatet?
Svensktillverkat • Påsar med lång hållbarhet och korta leveranser • Smak framtagna av kockar med bakgrund i fine dining och street food.
Så…
Släpp smaklösheten – Blanda med gräddfil – njut!

vilka är vi?
-
Carl Ullsten
Carl Ullsten är kock och passionerad matentusiast med ett öga för smak och kvalitet. Han är medgrundare och kreativ ledare för The Fishery tillsammans med Malin Söderström, samt har varit drivande bakom flera välrenommerade restauranger – däribland Moderna Museet i Stockholm. Med en Gulddrake i bagaget från 2019 och en nominering året därpå, har han etablerat sig som en nytänkande kraft inom den svenska restaurangscenen. Och ja, han älskar dipp – på riktigt.
-
Peter Werner
Peter Werner är en erfaren företagare med bakgrund inom återvinning, miljö och kvalitetsarbete. Han har i många år varit verksam som investerare och styrelseledamot, med särskilt fokus på innovativa konsumentprodukter. År 2014 utsågs han till Årets Företagare i Sollentuna – ett bevis på hans driv och entreprenörskap. Och precis som det ska vara på Jimmy’s: han är en sann dippälskare.